WELKOM OP DE WEBSITE VAN
BSC Hickory

Veelzijdig recreantenteam pakt winst tijdens toernooi

Mulheim am Rhein | 11 juni 2023 | Tweede honkvrouw ter plaatse

Afgelopen zondag mocht het recreantenteam weer laten zien wat ze waard waren. Om 10.00 uur in de ochtend vertrokken ze met 13 spelers richting Mulheim am Rhein voor een aantal softbalwedstrijden. In de selectie een aantal jonge debutanten die voor het eerst meespeelden. De jongste telg Cindy had een paar mooie slagballen en een aantal mooie veldacties. Ook de twee andere jonge spelers Cozja en Merijn waren goed op dreef.

Uiteraard was ook een hoop ervaring mee naar Duitsland. Zo speelde Pieter Driessen, aka Pieterje, mee. Het was te zien dat hij die ochtend zijn boterham met pindakaas zeker had genuttigd. Verder speelde ook oud-honkballer Arjan Hoffman mee. Hij wilde meteen laten zien dat hij ook een aardig potje kan softballen. Dit deed hij ook door een home-run te slaan. Thijs Mater, die niet onder wilde doen aan Arjan, sloeg in de laatste wedstrijd ook een home-run waardoor deze winnend werd afgesloten. Al met al een hete, zonnige maar zeer geslaagde zondag. Over de uitslag wordt nog gediscussieerd, maar wel staat vast dat Hickory alle wedstrijden heeft gewonnen.

Lijkt het jou leuk om op recreatief niveau (wel of geen ervaring) te softballen, kom dan op de woensdagavond langs, sluit aan tijdens de training en maak kennis met het spelletje.