WELKOM OP DE WEBSITE VAN
BSC Hickory

BSC Hickory

Over BSC Hickory

In 1979 is in Winterswijk de honk- en softbalvereniging BSC Hickory opgericht. Begonnen aan de Jaspersweg en in 2014 verhuist naar de Bataafseweg, waar Hickory nu een prachtig complex heeft op ’t Huitinkveld, naast FC Trias en Outdoor Winterswijk. Voor zowel competitief als recreatief honkbal ben je bij Hickory aan het juiste adres. Iedereen is welkom, jong en oud, jongens en meisjes, vaders en moeders. Iedereen kan meespelen bij Hickory. Zoek je een leuke zomerse buitensport en speel je graag bij een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan, kom dan een keer kijken of meetrainen. Bij Hickory staat plezier voorop!

Naast de wedstrijden en toernooien worden er gedurende het gehele jaar activiteiten georganiseerd, zoals een dropping, honkbalclinics, filmavonden, carbidschieten op oudejaarsdag en het jaarlijkse familietoernooi.

Sportpark ’t Huitinkveld

BSC Hickory speelt de wedstrijden op het sportcomplex ’t Huitinkveld. Het sportcomplex, gelegen aan de Betaafseweg, delen wij met voetbalvereniging Fc Trias en Outdoor Winterswijk. Wij hebben de beschikking over een combi honk- en softbalveld. Tevens hebben wij de beschikking over een prachtig clubgebouw.