WELKOM OP DE WEBSITE VAN
BSC Hickory

Terugblik Algemene Ledenvergadering 2024

Zondagochtend 3 maart stond de Algemene Ledenvergadering gepland. Een groot aantal leden waren aanwezig om het afgelopen seizoen te bespreken en vooruit te kijken op komend seizoen. De ALV werd afgesloten met een borrel.

Robert de Jong opende de ALV en heette iedereen welkom. Aan de hand van een powerpoint werden de leden meegenomen tijdens de vergadering. Jort ten Berg, de penningmeester, presenteerde de financiƫn. Hij gaf aan dat afgelopen jaar een financieel goed jaar is geweest en dat we op de huidige voet door moeten gaan.

Daarnaast werd uitgebreid stilgestaan bij een gemaakt organisatieoverzicht. Met dit overzicht wordt duidelijk wie waar verantwoordelijk voor is en benadert kan worden.

Hickory Hounds

Afgelopen jaar is een wervingsactie op touw gezet om meer jeugd aan het honkballen te krijgen. Dit heeft geresulteerd dat seizoen 2024 een aspirantenteam gaat meespelen in de competitie. Daarnaast heeft Hickory voor het eerst in jaren weer Beeballers. Deze hebben de afgelopen tijd al met een aantal toernooien meegedaan. Zaak om dit team uit te breiden.

Na de rondvraag werd de ALV gesloten en werd een borrel gedronken op het komende seizoen.

Mochten naar aanleiding van de ALV nog vragen zijn of wil je weten wat besproken is. Neem dan contact op met het bestuur. Zij zijn bereidt om nadere uitleg te geven!