WELKOM OP DE WEBSITE VAN
BSC Hickory

Mixed-recreantenteam raakt wedstrijdfit

Winterswijk | 7 april 2024 | Correspondent ter velde

Zondag 4 april speelde het mixed-recreantenteam alweer een oefenwedstrijd. Begin februari was al meegedaan aan aan indoortoernooi in Duitsland. Afgelopen zondag mocht het aantreden tegen het mixed-softbalteam Hilden Wains uit Duitsland. Dit team had het weekend een trainingsweekend in Winterswijk gepland. Op zaterdag hebben zij uitgebreid gebruik gemaakt van ons veld om vele uren te trainen. Op zondag stond een oefenwedstrijd tegen ons eigen recreantenteam.

Ondank dat het een vriendschappelijke wedstrijd was werd op het scherps van de snede gespeeld. Hickory vloog uit de startblokken en wist in de eerste twee innings meteen 5 runs te scoren. Hilden Wains bleef steken op slechts 1 run. De defensie van Hickory bleek, onder aanvoering van pitcher Geert te Brummelstroete, niet te passeren.

Over het vervolg van de wedstrijd zijn enkel nog een aantal foto’s.

Komend seizoen neemt het recreantenteam van Hickory weer deel aan de BBQ-liga in Duitsland. Het eindtoernooi aan het eind van het jaar wordt, na een geslaagde versie vorig jaar weer bij Hickory georganiseerd. Het beloofd een mooi en sportief seizoen te worden.