WELKOM OP DE WEBSITE VAN
BSC Hickory

Eerste wedstrijd Hickory Hounds

Almelo | 10 juni 2023 | Geert te Brummelstroete

Hickory Hounds, het jeugdteam dat vorige jaar is opgericht, heeft afgelopen zaterdag voor het eerst kennis gemaakt met een honkbalwedstrijd. Na een lange tijd van trainen zou het team gaan kijken bij een jeugdwedstrijd van de Uitsmijters ’55 te Almelo. Doordat de eigen wedstrijd van de Uitsmijters ’55 uitviel mochten de Hickory Hounds voor het eerst proeven aan het echte werk. Het team is nog niet volledig bezet waardoor dit jaar nog geen competitie gespeeld kan worden. Echter een wedstrijd 7 tegen 7 was zaterdag wel mogelijk.

In de in totaal 3 innings die gespeeld zijn hebben de Hickory Hounds ontzettend veel geleerd en ook heel goed meegedaan. Zowel Shaheed, Jamaal als Jorieke hebben voor het eerst een inning gegooid als pitcher. Cindy heeft zelfs de gehele wedstrijd gecatched in het warme weer. De eindstand, wat het minst belangrijke was van de hele middag, was uiteindelijk 8-2.

Grote dank gaat uit naar de Uitsmijters’55 die ons de mogelijkheid bood om deze wedstrijd op hun nieuwe locatie op het prachtige veld te kunnen spelen!

De Hickory Houds zijn op zoek naar nieuwe en extra spelers. Ben jij in de leeftijd vanaf 6 jaar t/m 13 jaar, kom dan een aantal keer gratis meetrainen en kennis maken met honkbal!